Belföld

Vona lesifotósai figyelhették meg Simicskát is

paparazzi (paparazzi)
paparazzi (paparazzi)
A Jobbik elnöke után Simicska Lajos és Juhász Péter is állítják, hogy rájuk álltak az olasz fotósok. Vona a Habony-birodalom sajtótermékeit sejti az egész ügy mögött. A cél szerinte a karaktergyilkosság.

Vona Gábor megerősítette a Magyar Nemzetnek pénteken, hogy ugyanaz az olasz paparazzo figyelte meg őt, mint Spéder Zoltán médiamogult. Vona szerint Andrea Belmonte a fotós, akit gyanúja szerint a Fidesz küldött rá, hogy megfigyelje őt. A Nemzet szerint az összetűzéseiről ismert olasz fotós Simicska Lajost is megkörnyékezte.

A Spéderről készített képeket korábban a TV2-n, a Riposton és a 888-on, tehát a Habony Árpád kormányzati árnyéktanácsadóhoz köthető médiabirodalomban is bemutatták. Vona azt írta a Facebookján, ezúttal azonban “nagyon bakot lőttek”.

Irány a királynék városa!

Miután a gyermekét iskolába szállító, majd egy zsákutcába hajtó és Vona által lefülelt fotósok elvégezték dolgukat, Veszprémbe autóztak a Nemzet tulajdonosának, Simicskának a házához. Vona leírást adott az olasz fotósokról és a kocsijukról, ez illett a Veszprémben tevékenykedőkre is.

Vona szerint nem valószínű, hogy a titkosszolgálat érintett az ügyben. A fotósok azt mondták neki még az iskolai afférkor, hogy egy olasz ügynökségtől kapták a megbízást, magyar a megrendelő. Vona mindenesetre az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fog fordulni.

A botrányra most rátett egy lapáttal Juhász Péter az Együttből is. Az önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán írt arról, hogy őt is gyaníthatóan olasz lesifotósok lesik. Állítása szerint napokkal korábban figyelmeztették őt erre a forrásai, na meg arra, hogy a Nagymező utcai pártirodánál várakoztak rá. Szerinte a karaktergyilkossághoz kell terhelő információ és fénykép. Egy fotót is mellékelt az elkövetőről:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik