Belföld

Nem tetszett neki az ítélet, tört-zúzott a szolnoki bíróságon

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emeltek vádat – ismét – egy 45 éves férfi ellen, aki tombolni kezdett tavaly novemberben a Szolnoki Járásbíróságon az ítélete hallatán. Egyébként is fegyházban van, most újabb fegyházbüntetés kiszabását indítványozták vele szemben.

A férfi hivatalos személy elleni erőszak miatt állt bíróság elé, a döntést november 25-én hirdették ki. Amikor azonban meghallotta a büntetést, szitkozódni kezdett, ugyanis túl súlyosnak tartotta azt. Többször beleszólt az indoklásba, ezért a bíró utasította a börtönőrt, hogy vezesse ki a hőzöngőt a tárgyalóteremből.

Amikor elindult vele az ajtó felé, a fogvatartott felkapott egy széket és a földhöz verve összetörte azt, illetve több belerendezési tárgyba is belerúgott. A fegyőr meg akarta fékezni, ekkor a dühöngő férfi könyökkel hátra ütött, de nem találta el, az őrnek sikerült hárítania, majd kivezetnie a teremből. Ám a fogvatartott még ekkor is dühöngött, így további bv-sek érkeztek, hogy megfékezzék – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség pénteken.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik