Belföld

Vona: Olasz magánnyomozókat küldtek rám

Facebook-bejegyzésben mesélte el kalandos reggelét Vona Gábor. Állítólag egy magyar megrendelő küldött rá olasz magánnyomozókat. Most ő nyomoz, ki lehetett az.

A Jobbik elnöke részletezi, reggel kisfia vette észre az iskolája előtt, hogy valaki fényképezi őket. Mivel a sulirendőr is felfigyelt rá, a jármű elmenekült, de Vona egy zsákutcába utolérte őt.

A férfi feltett kezekkel szállt ki az autójából, magát olasz újságírónak nevezte és elmondása szerint csak fényképeket akart készíteni

– írta Vona.

Mikor megérkezett a rendőrnő, az olaszok állítólag össze-vissza beszéltek. Kiderült, múlt héten is követték a politikust, ma reggel pedig már a házánál is készítettek képeket róla.

A helyzet az, hogy egy országgyűlési képviselő megfigyelése törvénytelen. Lehet persze azt mondani, hogy ezek csak paparazzik, újságírók, akik akartak készíteni néhány érdekes képet. Lehet, de nagyon nem valószínű

– fogalmazott a Jobbik első embere, majd hozzátette, szerinte a Fidesz újabb mocskos akciójáról van szó, Orbán kiadta a kilövési engedélyt rá a sajtósainak.

Vona megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Ezt meg csak úgy a dühös apuka jogán: Miért nem tudtok tiszta eszközökkel küzdeni, nyomorultak?

– zárta gondolatmenetét.

UPDATE1

Vona Gábor csütörtökön délután újabb írást posztolt közösségi oldalán, melyben leírja, a Habony-média korábban Spéder Zoltán ellen Andrea Belmonda munkáját vette igénybe, és mint kiderült, reggel őket is az olasz férfi fotózta.

Számára így egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll az egész törvénytelen megfigyelés mögött.

Tisztelt Ripost, 888, origó és a többiek! Most valahogy senki sem keres önöktől. Ibiza nem kapcsolható, vagy mi a baj? Pedig ez azért címlapsztori, nem? Ja, hogy önök is benne vannak ebben az egész mocsokban?

– tette fel a kérdést a politikus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik