Belföld

Gyurcsány Ferenc elment a londoni magyarok közé, de nem nagyon örültek neki

Az internetes közvetítést is megszakították, akkora hangzavar lett a kocsmában.

Angliában turnézik Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke, aki a meghirdetett program szerint ott élő magyarokkal is találkozik. Az eseményt egy londoni pubba hirdették meg, és az itthon maradtaknak a Facebookon közvetítették. Vagyis próbálták.

Az elején a megjelenteket arra kérte Gyurcsány, hogy ne vegyenek részt a jövő vasárnapi népszavazáson. Ezután valaki megkérdezte, hogy

elnézést, nem szégyelli ön magát?

Gyurcsány folytatta volna, de a közbeszóló férfi szemére vetette, hogy el kellett jönniük Angliába, hogy megéljenek, erre utánuk megy. Ezután veszekedés tört ki Gyurcsány hívei és ellenzéke közt, a pártelnök még próbált beszélni a hangzavarban, de végül feladta, azt mondta, mindjárt folytatják.

Ez volt nyolc óra előtt tíz perccel, negyed kilencig még nem jelentkeztek, így azt se tudjuk, hogy összeverekedtek-e, vagy azóta már együtt söröznek, esetleg mindenki ment a dolgára, netán rendőrt is kellett hívni. Ha történt bármi érdekes, arról majd beszámolunk.

Frissítés: ha valaki nagyon izgult volna, negyed 9 után újabb öt percre bejelentkezett Gyurcsány, akkor már nem volt rendbontás, meg ilyesmi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik