Belföld

Gyilkosság Kőbányán – halálra verte támadója a nőt

Agyonverte támadója azt a nőt, akinek a holttestére egy X. kerületi lakásban találtak rá még szerdán – értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, a szomszédok értesítették a rendőröket, miután napok óta nem látták az áldozatot. Információink szerint a férfit, akit keresnek, nem látták a nővel, sem a házban megfordulni. Ennek ellenére a rendőrök azt valószínűsítik, hogy közelebbi kapcsolat volt közöttük.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán korábban azt közölte, hogy az a 32 éves nőt vasárnap este 6 és kedd délután fél 1 között gyilkolták meg a Harmat utcai lakásban. Az ügyben emberölés miatt indult eljárás, a rendőrség Kaszás László ellen adott ki elfogatóparancsot, akit jelenleg is keresnek.

 

kaszás lászló

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik