Belföld

Videón a Boráros téri rabló elfogása

Elkapta a rendőrség azt a férfit, aki a Boráros téren fellökött egy nőt és elvette a telefonját, majd pár nappal később késsel fenyegetőzött. A tettesről készült fotó már korábban megvolt, most viszont már el is fogták őt egy VIII. kerületi lakásban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat L. János 28 éves budapesti lakos ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt, írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. szeptember 5-én 0 óra 40 perc körül a Budapest IX., Boráros térnél odament egy nőhöz, fellökte és kezéből kitépte a mobiltelefonját.

Három nappal később L. János és ismeretlen társa a Budapest IX., Boráros téri villamosmegállóban odalépett két fiatalhoz és egy késsel megfenyegette őket, hogy adják át mobiltelefonjaikat, akik ezt meg is tették.

A nyomozók a férfit előállították a IX. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik