Budapest, 2013. december 5.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) átadja az állampolgársági okiratot Böjte Csaba ferences rendi szerzetesnek, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetõjének az ötszázezredik magyar állampolgársági eskütételen az Országházban 2013. december 5-én. Ünnepélyes keretek között letette az állampolgársági esküt az ötszázezredik külhoni magyar kérelmezõ, Böjte Csaba és édesanyja, Böjte Julianna.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Belföld

Böjte Csaba a kvótaellenes népszavazásról: nemmel szavazok

Tóth Richi
Tóth Richi

Na, ugye. 2016. 09. 15. 15:29

Fennen hirdeti, hogy „több mint 5000 gyermeket fogadtunk be, közülük több mint 3000 végzett és kirepült, de mi minden gyermeket nem csak számba veszünk, hanem szeretettel, jósággal számon is tartunk!”

Meg van róla győződve, hogy hogy egy szabad ország számba kell, hogy vegye a határain belépő embereket és emberségesen számon is kell, hogy tartsa őket.

Ő ezért, „kit szintén befogadott és számon is tart a Magyar Köztársaság, nemmel szavazok minden erőszakra, a lakosság akarata elleni kényszerbetelepítésre! A kitaposott utat, a Magyar Parlament által elfogadott törvényes letelepedési modellt tartom egyetlen járható békés útnak!”

A kiemelt képen Orbán Viktor miniszterelnök átadja az állampolgársági okiratot Böjte Csaba ferences rendi szerzetesnek, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetőjének az ötszázezredik magyar állampolgársági eskütételen az Országházban 2013. december 5-én. MTI fotó: Koszticsák Szilárd

(Dévai Szent Ferenc Alapítvány)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Picture taken on June 25, 2013 in Aachen, western Germany, shows British actor and UNICEF Goodwill Ambassador Roger Moore and his Danish wife Kristina Tholstrup waving from a carriage as they visit the CHIO World Equestrian Festival.
Moore, who will forever be remembered for playing the womanising superspy James Bond, died May 23, 2017, aged 89, his family announced in a statement. / AFP PHOTO / dpa / Henning Kaiser / Germany OUT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.