Belföld

Hiába a paróka és az álszakáll – Videón az alattyáni rabló elfogása

A nyomozók elfogták az alattyáni rablás gyanúsítottját. A férfit őrizetbe vették, erről pedig videót is készítettek az egyenruhások.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Árpád alattyáni lakos ellen – írta meg a police.hu rendőrségi honlap. A jelenlegi információk szerint a 44 éves férfi augusztus 30-án álszakállban, parókát öltve megjelent egy idős asszony alattyáni családi házánál. Bement az épületbe és az otthon tartózkodó sértettet egy fegyverrel, vagy annak utánzatával értékei átadására kényszerítette. A támadó – ékszerek és némi készpénz megszerzését követően – elmenekült a helyszínről.

A nyomozóhatóság az üggyel kapcsolatban a rendőrség honlapján felhívást tett közzé, amelyben grafikát és fényképet közölt az ellopott ékszerekről. A részletekre kiterjedő nyomozás hat napon belül eredményre vezetett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi szolgálatának munkatársai a „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály beosztottjainak közreműködésével szeptember 5-én elfogták a rablás gyanúsítottját, majd előállították a rendőrségre. A nyomozók V. Árpádot gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik