Belföld

Nyíregyházi kettős gyilkosság – Őt keresik

Korábban a 24.hu számolt be róla elsőként, hogy agyonlőtték egy középkorú házaspárt egy nyíregyházi családi házban.

A rendőrség szerdán este körözést adott ki a feltételezett gyilkos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható Dr. Stamatiu Dan 54 éves román állampolgár követte el a bűncselekményt – írja a police.hu.

Az eddigi adatok szerint az elkövető a cselekmény elkövetése után egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia Loggia típusú személygépkocsival ismeretlen helyre menekült.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

20163108202025
Fotó: police.hu

Információink szerint a férfi orvos, évek óta praktizált Magyarországon. Úgy tudjuk, szerelmes volt áldozatába, de nem volt köztük semmi, ez vezetett a tragédiához.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik