Belföld

Fegyveresek egy zuglói lakásban – nem csak rablás, átverés volt

Egy nőt raboltak ki és bántalmaztak fegyveresek egy zuglói lakásban hétfő délután – értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, a férfi, akit a rendőrség név szerint, fotóval keres már a lakásban volt, amikor megérkeztek cinkosai.  Ezután pedig előadták az előre megbeszélt „forgatókönyvet”.

Ahogy arról beszámoltunk, rendőrség kedden kora reggel tette közzé felhívását, miszerint négy rablót keresnek, köztük Demecs Norbertet, akik bántalmazták a sértettet és kirabolták egy Öv utcai lakásban, számítástechnikai eszközöket, mobilt és pénzt zsákmányoltak, majd eltűntek.

A férfi, akiről a rendőrség fotókat tett közzé keddi felhívásában úgy tudjuk, a legújabb információk szerint nem a támadókkal érkezett a lakásba, hanem már ott volt, ismerte a nőt. Amikor a támadók megérkeztek, valószínűleg ő is kapott egy-két „látszatütést”. Miután a többiek elmentek, ő azt mondta a nőnek, utánuk rohan, elkapja őket. Azóta nem tudni róla semmit.

demecs norbert

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 461-5110-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik