Belföld

Eltűnt egy 66 éves hajdúböszörményi férfi

A rendelkezésre álló adatok szerint Lakatos Imre 2016. augusztus 25-én 13 óra 50 perc körül egy hajdúnánási ápolási intézetből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról – írja a police.hu.

A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, a rendőrök a városban nyomkövető kutyát is indítottak. A 66 éves férfi térben és időben nem tud tájékozódni.

Az eltűnt személy körülbelül 175 centiméter magas, 80 kilogramm súlyú, haja őszes, kopaszodó, szeme színe barna. Testtartása görnyedt, általában lehajtott fejjel jár. Eltűnésekor szürke melegítő alsó, kék hosszú ujjú felső és sötétkék papucsot viselt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/52/457-040-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik