Belföld

Molnár Gyula: kitüntetést kaphat, aki uszít a Fidesz nevében, aki pedig bűnt követ el, az meg tudja úszni a büntetést

molnár gyula (molnár gyula)
molnár gyula (molnár gyula)

Nyakó István szocialista politikus hétfői budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, ellenbeadványt írnak az ügyészségnek, mert szeretnék, ha a legfőbb ügyész nem a rendőrség háta mögé bújva, hanem kiállva a napfényre, férfiként mondaná ki, hogy hivatala pártszolgálatot teljesít.

Hozzátette, a rendőrségnek három napja van arra, hogy megváltoztassa döntését és folytassa a nyomozást, a Legfőbb Ügyészségnek pedig 30 napja van, hogy vádat emeljen az ügyben.

Nyakó István a nyomozást megszüntető rendőrségi határozatot a magyar demokráciának küldött “hadüzenetként” értékelte, szerinte

a nyomozóhatóság és a vádhatóság átvette az igazságszolgáltatás szerepét Magyarországon.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, súlyos és nehéz időszak van ma Magyarországon, a demokráciát lábbal tiporják,

kitüntetést kaphat augusztus 20-án, aki uszít a Fidesz nevében, aki pedig bűnt követ el, az meg tudja úszni a büntetést.

Nyakó István múlt héten jelentette be, hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást  a február 23-án a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történtek ügyében. A szocialista politikus szerint mindez a Fidesz megrendelésére történt, mert a szálak olyan fideszes körökhöz vezetnek, például Kubatov Gáborhoz, a Fidesz alelnökéhez, akiket az ügyészség nem akart lebuktatni.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik