Belföld

Mackónadrágos férfi rabolt ki egy trafikot Budapesten

Trafikrablót keresnek a budapesti rendőrök. Az ismeretlen férfi  vasárnap délután fél 4 körül lépett be a XXI. kerületi, Vas Gereben utcai dohányboltba, majd fegyvert rántott, megfenyegette az alkalmazottat és követelte a bevételt. Az eladó odaadta neki a kasszában lévő pénzt, a támadó pedig elmenekült.

A rabló körülbelül 175 centiméter magas, 30-35 év körüli, zömök testalkatú, szeme barna az orra pedig széles. Az arcát egy mosott, viseltes sállal, a fejét pedig a kapucnijával takarta. Felül világos, galambszürke polár pulóvert viselt, mellrészen egy felfelé ívelő széles fekete csíkkal. Alul fekete színű, kopottas melegítő nadrág volt rajta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 443-5304 telefonszámot (munkaidőben), vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik