Belföld

Csaknem 15 liter Ginát foglaltak le Budapesten

Elfogtak a rendőrök egy tiszafüredi férfit és anyját, valamint egy kispesti párt Budapesten, akik kábítószert árultak, illetve vettek. Az előbbi gyanúsítottak vasárnap délután, a Vas gereben utcában álltak, amikor egy másik kocsival leparkolt melléjük egy nő. Az egyik csomagtartóból a másikba egy flakont tettek át, majd utóbbi autós elhajtott.

Anyát és fiát pár perccel később igazoltatták az egyenruhások és kocsijukban megtalálták a flakont, benne 12 liter színtelen folyadékkal. Előkerült egy kis üvegcse is, ebben további 15 milliliter volt a gyanús szerből, ami valószínűleg Gina.

A kispesti nyomozók néhány órával később a XIX kerületi Kossuth utcában, háza előtt elfogták a párt is. A nőnél a házkutatáskor újabb két liter frissen vásárolt Ginát találtak, illetve 1,72 gramm fehér színű port – valószínűleg kokaint –,valamint két gázriasztó fegyvert is.

Gyanúsítotti kihallgatásuk után a rendőrök a Ginát eladó férfit őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatását. A többiek szabadlábon védekezhetnek.

gina 2
Fotó: police.hu

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik