Belföld

Metszőollóval akarta levágni áldozata ujját a féltékeny férj

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 08. 08. 09:32

Így akarta megtudni, kivel csalja az asszony.

Erőszakkal akarta egy 40 éves férfi Hevesen arra kényszeríteni az ismerőseit, hogy mondják meg, kivel csalja őt felesége. A féltékeny férj tavaly augusztus 19-én éjjel az utcán egy ismerősét arra kérte, szálljon be autójába. Miután a gyanútlan sértett ennek eleget tett, egy félreeső helyre vitte, faggatni kezdte, hogy mit tud felesége és más férfiak – állítólagos – intim kapcsolatokról.

Ismerőse közölte, hogy ilyenről nem tud. Ekkor a vádlott először könyökkel orrba, majd – mivel továbbra sem kapott kielégítő választ – ököllel arcon ütötte őt. A sértett nyolc napon túl gyógyuló
orrcsonttörést, arczúzódásokat szenvedett, majd hogy szorult helyzetéből kivágja magát, egy másik embert nevezett meg, aki tudhat a kérdéses viszonyokról.

A férj – a sértettet továbbra is fogva tartva a kocsiban – megkereste a megnevezett férfit, erőszakkal betuszkolta a hátsó ülésre, a város határába hajtott, őt is faggatni kezdte. Mikor az újabb sértett azt állította, hogy ő nem is ismeri az asszonyt, többször ököllel arcon és fejen ütötte, de így sem tudta kiszedni belőle a remélt információkat.

Ekkor a csomagtartóból elővett egy metszőollót, és azzal folytatta a vallatást úgy, hogy a sértett bal kisujját a nyitott élek közé helyezve közölte, ha nem mondja meg kivel volt a neje, levágja az ujjait. Mivel a férfi továbbra sem tudott válaszolni, a vádlott egy horgászbot-tartó vasat vett elő az autóból, és azzal kezdte a sértett oldalát szurkálni. A két sértett akkor tudott megszökni, amikor egy újabb olyan emberhez autóztak tovább, akitől a férj adatokat remélt feleségéről.

A vallatásoknál elkövetett bűncselekmények miatt a Hevesi Járási Ügyészség vádat emelt a férj ellen, aki jelenleg házi őrizetben van. Személyi szabadság megsértésének bűntettével és súlyos testi sértéssel vádolják. Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést kiszabását indítványozta, kérte, hogy tiltsák el a közügyektől.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.