Belföld

A soroksári kocogó nő gyilkosát egy autó buktathatja le

A rendőrség szerint a sofőr koronatanú lehet – írja a Blikk.

A rendőrség felhívását szórólapokon dobták be postaládákba, szórakozóhelyekre, sportlétesítményekhez. Kérték a taxisokat is, hogy nyitott szemmel járjanak. A lap szerint a kocsi azért fontos, mert a térfigyelő kamera felvételei szerint nagyjából akkor hajtott be a kerékpárútra, amikor a nőt meggyilkolták.

Kardosné Gyurik Krisztinát három éve ölték meg, férje a Blikknek most az mondta, nagyon várja, hogy megoldódjon az ügy, ezért ő is kéri, aki látta az autót, jelentkezzen a rendőrségen. 

Maga a rendőrségi felhívás egyébként nem új, azt június közepén egyszer már közzétette az Országos Rendőr-főkapitányság. Akkor azt írták, a bűncselekmény felderítéséhez várják a Renault Megane Grandtourt vezető személy, a kocsit, utánfutót felismerő személy jelentkezését.

A kocsi 2013. szeptember 25-én 20 óra 20 perc és 20 óra 30 perc közötti időben egytengelyes, ponyvás utánfutójával a Budapest XXIII. kerület Vízisport út irányából a Fővárosi Csatornázási Művek felé haladva befordult a kerékpárútra, majd onnan 40 perc múlva kihajtott.

A soroksári kocogó nő gyilkosát egy autó buktathatja le 1

A kisgyermekes anyukát 2013. szeptember 25-én ölték meg ismeretlenek. A brutális gyilkosság ügyében ötmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel két éve Papp Károly országos rendőrfőkapitány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik