Belföld

Három embert késelt meg a Rákóczi úton – őt keresik

Felvétel készült arról a férfiról, aki a gyanú szerint megsebesített egy zsebkéssel három embert Budapesten, a Rákóczi úton hétfő este. A támadót keresik, ha megtalálják, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

rákóczi úti késelő

Ahogy arról beszámoltunk, este 10 óra körül az Astoria és a Ferenciek tere között rengeteg mentő és rendőrautó lepte el a környéket, információink szerint egy nagyobb csoport külföldi társaság – nagyjából száz fő – között kezdett el valaki késelni, három embert megsebesített. A rendőrség az eset kapcsán arról tájékoztatott,  hogy az ismeretlen férfi előzetes vita után sebesítette meg az érintetteket, akiket a mentők könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kép: Kaufmann Balázs, 24.hu
Kép: Kaufmann Balázs, 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik