Budapest, 2016. május 11.
Széll Tamás magyar séf a Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntõjén a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2016. május 11-én. Az európai döntõn húsz ország legjobb séfjei közül választják ki azt a 11-et, akik indulhatnak a 2017-es lyoni világdöntõn.
MTI Fotó: Kovács Tamás
Belföld

Széll Tamás a Bocuse d’or miatt hagyta ott a Michelin-csillagos Onyxot

Tóth Richi
Tóth Richi

Na, ugye. 2016. 07. 31. 00:15

Korábban a témában:

Csütörtökön robbant a gasztrobomba, hogy Széll Tamás – aki csapatával idén megnyerte a Bocuse d’Or európai döntőjét, így kijutottak Lyonba, a 2017-es világdöntőre – otthagyja az Onyxot.

Széll most a saját oldalán hosszan magyarázza az okokat, hiszen korábban csak annyit mondott, harag és tüske nélkül távozott.

Azt írta, az “élet nem áll meg, sőt, most gyorsult csak fel igazán!”

A döntést azért kellett meghoznia, mert “a Bocuse d’Or Europe-on elért eredményünk után úgy érezzük, hogy tartozunk azzal mindenkinek, hogy a világversenyen a tőlünk telhető legjobbat, száz százalékot nyújtjuk, ezért a felkészülés ideje alatt a csapat minden tagjának minden erejével a versenyre kell koncentrálnia!”

Elképesztő energiák szabadultak fel, rengeteg ötlet tört belőlünk elő, úgyhogy abszolút nem pihenünk! Teljes erőbedobással szándékozunk januárban Lyonban a dobogó legtetejére törni! Amit érzek, az az elképesztő elszántság, tenni akarás a siker reményében!

Az Onyx 2011-ben, Magyarországon másodikként kapott Michelin-csillagot, Széll 2007 óta dolgozott az étteremben.

Kiemelt kép: Széll Tamás a Bocuse d’’Or szakácsverseny európai döntõjén. MTI / Kovács Tamás

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.