Belföld

Rablógyilkosság Gödöllőn – Nyereségvágyból elkövetett emberölés lett a gyanú

Dönt a bíróság vasárnap a csütörtök esti gödöllői tragédia felelősének előzetes letartóztatásáról. Az ügyben rablás miatt indult eljárás, a rendőrség szombaton kora reggel pedig már azt közölte, hogy a férfinak emberölés miatt kell felelnie. Úgy tudjuk, a férfit egész pontosan nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Ahogy arról beszámoltunk, a fiatal nő csütörtök este kocsival érkezett haza, be akart állni, kiszállt kinyitni a kaput, az ajtó erre az időre nyitva maradt. Úgy tudjuk, az eddigi adatok szerint rabló először hátramenetbe kapcsolt és nagy gázzal elindult. A lány valószínűleg vezető oldalán ragadhatta meg az autót, és körülbelül 10 métert tettek meg így. Ezután a menekülő hirtelen előremenetbe kapcsolt és nagyjából 20 méter után beleborultak az árokba. A kocsi ráesett a fiatal nőre, aki szörnyethalt. A támadó a történtek után elhagyta a helyszínt. A 24.hu információi szerint a rendőrök késő este illetve éjjel Gödöllő több pontján járőröztek, megállították az autósokat. A helyszínelés is reggelig tartott.

A rendőrség hivatalos tájékoztatásában annyi áll, hogy “a gödöllői nő 2016. július 28-án a késő esti órákban állt meg az autójával a házuk előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A 24 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette”

A férfit péntek délután, egy gödöllői sörözőben kapták el.

Arról, hogy a férfi rács mögé kerül-e harminc napra, 9 órakor döntenek.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik