Belföld

Rablógyilkosság áldozata lett egy fiatal Gödöllőn – újabb részletek

Befejezték a rendőrök a helyszínelést Gödöllőn, a halálos autórablás helyszínén. Az egyenruhások nem sokkal 7 óra előtt fejezték be a munkát a Rét és a Rigó utca sarkán, ahol a 24 éves lány életét vesztette.

Ahogy arról beszámoltunk, a fiatal nő kocsival érkezett haza, be akart állni, kiszállt kinyitni a kaput, az ajtó erre az időre nyitva maradt. A rabló ekkor ugrott be az autóba. Az áldozat a kocsiba kapaszkodott, dulakodhatott is a férfival, aki közben próbált elhajtani. Az autó árokba csapódott, tulajdonosa pedig a jármű alá került. A támadó a történtek után elhagyta a helyszínt. A 24.hu információi szerint a rendőrök késő este illetve éjjel Gödöllő több pontján járőröztek, megállították az autósokat.

Úgy tudjuk, az eddigi adatok szerint rabló először hátramenetbe kapcsolt és nagy gázzal elindult. A lány valószínűleg vezető oldalán ragadhatta meg az autót, és körülbelül 10 métert tettek meg így. Ezután a menekülő hirtelen előremenetbe kapcsolt és nagyjából 20 méter után beleborultak az árokba- A kocsi ráesett a fiatal nőre, aki szörnyethalt.

rablógyilkosság gödöllőn 2Fotó: 24.hu

Úgy tudjuk, az áldozat a családjával élt a gödöllői házban barátjával, apjával és testvérével. A nagymamája néhány napja halt meg.

Mint írtuk,  a város Facebook-oldalán azt közölték, hogy az esetnek 8-9 tanúja van, akiket meghallgatnak illetve, hogy a nyomozás nagy erőkkel zajlik.

A lány a budapesti Turay Ida Színházban dolgozott. Munkatársai Facebook-oldalukon búcsúznak Zsófitól,  és kérik, hogy aki látta a támadást, jelentkezzen.

Forrás: turay ida színház

Ajánlott videó

Olvasói sztorik