Belföld

Tragikus motorbaleset Budapesten – Egy autós győzte meg a gázolót, hogy menjen vissza

Elhajtott a helyszínről az az autós, aki összeütközött egy motorossal pénteken késő este Budapesten, a XII. kerületében – értesült a 24.hu. Miközben haladt, szemből egy másik sofőr érkezett, aki látta, hogy a kocsi eleje összetört. Továbbment, ekkor szembesült azzal, hogy egy motorost baleset ért, ezután „összerakta a képet”. Elindult megkeresni a férfit, aki egyébként céltalanul autózott a környéken.

Az egyik utcában megtalálta a leparkolt járművet és egy férfit a jármű közelében, aki szemmel láthatóan nagyon ideges volt. Odament hozzá és megkérdezte, nem tudja-e, kié lehet a kocsi. Az autós először hárítani próbált, ám végül bevallotta, hogy ő a tulajdonos és ő ütközött össze a motorral. Ezután együtt visszamentek a helyszínre, ahol a rendőrök elkapták.

Információink szerint ivott, mielőtt volánhoz ült.

A rendőrség az eset kapcsán csak annyit közölt még éjszaka, hogy nem sokkal este negyed 12 előtt a Balatoni úton egy kocsi elgázolt egy motorost. A kétkerekűn egy férfi utazott, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az egyenruhások a Balatoni utat a Dózsa György út kereszteződésétől a Budapest XI. kerület irányába körülbelül 200 méter hosszan teljes szélességében lezárták, a helyszínelés órákig tartott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik