Belföld

L. Simon után újabb távozás Lázár emberei közül

Kapcsolódó cikkek

Sárváry István, a Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központ elnöke kedden jelentette be, hogy augusztus közepén távozik a Miniszterelnökség háttérintézménye éléről – írja a hvg.hu. Sárváryt a június végén elbocsátott L. Simon László embereként ismerik.

L. Simon László a hvg.hu megkeresésére azt mondta, hogy ha a hír igaz, akkor nagyon sajnálja, hogy Lázár János megválik Sárvárytól, hiszen a Várbazár felújítása óta valamennyi nagyobb műemlékes projekt előkészítésében és lebonyolításában részt vett.

Sárváry dolgozott a Magyar Alkotóművészeti Közalapítványnál, aztán L. Simon helyettes-államtitkára volt, utána pedig a Forster elnöke lett.

L. Simon a hvg.hu-nak azt mondta, hogy sajnálja, hogy Sárvárynak távoznia kell, mivel a Várkertbazár felújítása óta minden nagyobb műemlékes projekt elkészítésében részt vett.

Az elmúlt két évben most vált harmadjára vezetőt a Forster. A hvg.hu információi szerint hamarosan váltás jön a Budavári Ingatlanfejlesztő Kft. és a Várgondnokság élén is.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik