Belföld

Sound-botrány: előkerült egy videó a lányokról

balaton sound (balaton sound, fesztivál)
balaton sound (balaton sound, fesztivál)
A rendőrség vizsgálja a felvételt. A kamera rögzített mindent.

A Blikk szerint hamarosan kiderülhet, mi történt a kanadai sztárduó öltözőjében megtalált, alélt lányokkal, hogyan került a kezükbe a bódító koktél. A lap úgy tudja, a backstage kamerája mindent rögzített, azt is, ahogy a lányok megérkeznek a zenekar tagjaihoz. A felvételeket lefoglalta a rendőrség.

Az Index korábban azt írta, a lányok egyikének barátai szerint egy magyar nő és egy külföldi férfi „hajtotta fel” a zenekarnak kinézett lányokat, a kordonok között jelentek meg és választottak ki hat lányt. Ők a backstage-ben: pózoltak, fotózkodtak a duó tagjaival. Ekkor került elő valamilyen ital, amely a filmszakadást okozhatta.

A hat lány egyikét egy közvetítőn keresztül a Bors utolérte. A lap kérdéseire elárulta, többen voltak, biztonságban érezték magukat, nem szexelni mentek az öltözőbe, csak autogramot akartak és közös fotót. Annyiban tartják hi­básnak magukat, hogy bár száz­szor hallották már, mire kell oda­figyelni egy bulin, hogy ne essen bajuk, mégis önként belesétáltak a csapdába. Most csak annyit üzentek a Borsnak:

Kihasználtak és átvertek, csapdába csaltak minket, nem találunk szavakat és magyarázatot a történtekre. Felejteni szeretnénk, tanultunk a hibánkból.

Korábban a zenekar ügyvédje közölte, megdöbbenve értesültek arról, hogy a fesztivál résztvevői közül többen olyan esemény részeseivé váltak, amely miatt kórházba kerültek.

A hatósággal természetesen együttműködünk. A rendőrség megerősítette: nem volt semmilyen kapcsolat köztünk és a fenti incidens között, így elutazhattunk. A marihuánabirtoklási eljárásban természetesen elérhetőek maradunk, hogy tisztázzuk az állításokat. Jobbulást kívánunk a megbetegedett áldozatoknak.

A zenekar tagjai Budapestről Németországban mentek koncertezni, de a Szigetre már nem jönnek vissza. A szervezők lemondták a fellépésüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik