Belföld

DVBBS-ügy: mégsem volt bekamerázva a backstage

Szerdán a Blikk számolt be róla, hogy lefoglalta a rendőrség azokat a felvételeket, melyeket a backstage-ben elhelyezett kamerák rögzítettek, mikor a DVBBS öltözőjében hat lány rosszul lett.

Csakhogy az Index megkeresésére a fesztivál szervezőinek sajtóosztálya azt közölte, “kamerák nincsenek elhelyezve, a backstage-ben csak a fellépő művészek beleegyezésével készülhetnek fotók, felvételek.”

Elképzelhető, hogy videók vannak, de nem biztonsági kamerák, hanem a lányok vagy a backstage-ben tartózkodó más személyek készítették mobiltelefonjaikkal.A fesztivál szervezői elmondták, a backstage összes bejáratát biztonsági emberek őrzik, az igény szerint kialakított, zárható öltözőkbe viszont a fellépők engedélyével bárki beléphet.

A lapnak nyilatkozó egyik szemtanú állítása szerint a lányok a backstage-ben néhány perc alatt megittak egy üveg vodkát, amit bontatlanul kaptak, ergo valószínűleg nem volt benne más anyag. Mint mesélte, az egyik lány ezután kért az egyik fellépő cigijéből, amiből kapott is, de már az öltözőben. Később már csak annyit lehetett látni, hogy a lányok egyesével szállingóznak ki bódult állapotban az öltözőből, a hatodikat pedig a földön fekve találták meg.

A DVBBS egyébként a Szigeten is fellépett volna, de a szervezők addig nem szeretnék színpadon látni őket, míg nem tisztázzák magukat, azaz míg eljárás folyik ellenük.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik