Belföld

A leggyorsabb segítség a 4G!

Ma már a mobilnet az univerzális barát, aki minden kérdésünkre választ ad, csak töltöttség legyen, meg térerő! Az idei nyári kalandokat extra dupla adatkeret gyorsítja, most megmutatunk néhány olyan helyzetet, amikor nagyon jól jön, hogy folyamatosan 4G kapcsolat biztosítja a mobilnetet!

Ritkán jön össze randi egy véletlen találkozás során, még akkor is, ha kifogyhatatlan vagy a jó dumákból. Persze a vicces sztorikat néhány pillanat alatt találsz a digitális univerzumban is, de akkor sem kell szégyenkezned, ha épp kiderül: szíved pillanatnyi választottja olyan művészet iránt rajong, amelynél nálad tekintélyesek a fehér foltok. Ha Google barátod segítéségt hívod, látványosan növelheted elméleti műveltségedet, s kettős az előny, miközben te magad is tanulsz. Ha hatékonyan keresel, akár az első találkozáskor is ráfuthatsz a randevúra, és a rajongott partner észre sem veszi, hogy honnan merítesz! Ettől a nyártól kezdve ráadásul a Telekom Next előfizetőinek megduplázták a felhasználható adatkeretet, így amiatt sem kell aggódni, hogy egy-egy letöltés miatt kifutsz a csomagból.

A nyár jelentős részben a kirándulásokról, utazásról is szól, ám ma már útikönyvet is digitálisan olvasunk. Akár turistaútvonalak felderítéséről, akár izgalmas programokról van szó, a helyi idegenvezető tíz éve betanult túraverziói és étterem ajánlói helyett turista társaink friss véleményére is adhatunk, s rendszerint egy keresés, vagy app letöltése is elég hozzá.
A súlyos menetrendek lapozgatása régen éppúgy komoly kihívás volt, mint az állomásokon kitett vonatrend tanulmányozása: ma már elég begépelned az okostelefonodba, hogy honnan hová tartasz és minden lehetséges utazási verzió ott lesz a szemed előtt! Nincs eltévesztett mező, figyelembe nem vett „hétvégén nem közlekedik” jelzés, egyértelmű útvonaltervek jönnek egyenesen a telefonodra, melyet el is menthetsz. Sőt, akár a vonatjegyet is megveheted, a menetrendet le is töltheted, nem kell aggódnod az adatforgalom miatt!

Ha kocsival utazol főszezonban, szinte biztos, hogy valahol belekeveredsz valami nagyon komoly dugóba, de hála a navigációs alkalmazásoknak, azonnal kereshetsz kisebb forgalmú menekülőutat. Sokan azért nem használják folyamatosan a Waze-t, mert félnek attól, hogy a folyamatos navigáció lemeríti az adatkeretet, de Next előfizetőként ezen a nyáron neked is duplaannyi jár, úgyhogy lehetsz hatékony akkor is, amikor sokan vannak az utakon!

Telekom nyári üzemmód

– Soha ne kapcsold ki az adatforgalmat! Az online kapcsolat minden helyzetben jól jöhet!
– A 4G nem csak gyorsabb, de jobb minőségben jönnek át a videók is!
– Étteremben, szállodában a Wifi keresése helyett törődj a barátaiddal! A mobilkereted nyáron dupla akkora!

A leggyorsabb segítség a 4G! 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik