Belföld

Fiatalok raboltak ki egy nőt az éjjel Szolnokon

Egy 24 éves mezőtúri nő két fiatalkorú és egy gyermekkorú társával rabolt ki egy másik nőt hétfő éjszaka Szolnokon, a rendőrök elfogták a gyanúsítottakat – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a fiatalok erőszakkal elvették a szolnoki lakótelep parkjának egyik padján ülő nő táskáját, bántalmazták, majd magára hagyták áldozatukat.

A kirabolt nő egyik ismerősének segítségével értesítette a rendőrséget, így rövid időn belül sikerült azonosítani, majd elfogni a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves nőt és társait, akiket kedden gyanúsítottként kihallgattak – közölte a sajtószóvivő.

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. Milánné mezőtúri lakos, valamint két fiatalkorú és egy gyermekkorú társa ellen. A nyomozók a 24 éves nőt, valamint a 16 éves és a 14 éves fiút őrizetbe vették és előzetes letartóztatásuk indítványozására tesznek javaslatot – közölte Szabó Zita. Hozzátette: a gyermekkorú fiatal esetében a rendőrség megteszi a szükséges jelzéseket az illetékes hivatalok felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik