Belföld

Ezeket a helyeket kerüljétek el a hétvégén, ha nem akartok órákat ülni a dugóban

autópálya - dugó (Array)
autópálya - dugó (Array)

Szombaton 14 órától lesz a Budapest Pride, ezért lezárják az Andrássy utat végig, 15 órától a Nagykörutat a Nyugati tér és a Király utca között, az Oktogont, az Alkotmány utcát és a Nagymező utcát, 16 órától a Bajcsy-Zsilinszky utat várhatóan 18 óráig.

Lezárják a Budai alsó rakpartot a Margit híd (Üstökös utca) és az Erzsébet híd között, a Széchenyi felső rakpartot teljes hosszában  szombaton 16 órától vasárnap 16 óráig, a Bem rakpartot pedig a Csalogány utca és a Vitéz utca között vasárnap 7 és 14 óra között rendezvény előkészületei miatt (Red Bull air Race).

Kerékpáros verseny (Tour de Hongrie) miatt vasárnap lezárják 10:30 és 14 óra között a Lánchidat, a Clark Ádám teret, az Alagutat, a Fő utcát a Halász utca és a Clark Ádám tér között, a Hunyadi János utat, az Attila út egy szakaszát.

A Lánchíd utcát és az Ybl Miklós teret 6 és 19 óra között szintén lezárják. A versenyzők dunakeszi irányából érkeznek, időszakos lezárásra kell számítani emiatt a Váci úton, a Dráva utcában, a Pesti alsó rakparton is.

A 16-os autóbusz 10:30 és 14 óra között nem közlekedik, a 105-ös autóbusz a lezárás idején az Erzsébet híd felé módosított útvonalon jár, az 5-ös és 178-as autóbusz szintén módosított útvonalon, a Hegyalja út felé közlekedik.

(bkk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik