Belföld

Családtagjait vádolja a férfi, aki mellkason szúrta egyéves kislányát

Drog hatása alatt állt, de a bíróságon azt mondta, hogy a kávéjába keverték.

Elkezdődött a tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken annak a 31 éves férfinak, akit azzal vádolnak, hogy legalább négyszer mellkason szúrta egyéves kislányát – írja a Bors. T. József azt mondta: sosem tudna ártani a kislányának, fogalma sincs, mi történt – „megittam a reggeli kávémat, utána se kép, se hang”.

A gyilkosság előtt négy napig szintetikus drogot, kristályt fogyasztott. A vád szerint ekkor napok óta nem aludt és azt hallucinálta, hogy családtagjai meg akarják ölni. Magát is megszúrta háromszor, de az öngyilkosság nem sikerült. A gyermeknek átszakadt a gyomorfala, megrepedt a májtokja. A családtagoknak egy darabig fel sem tűnt, hogy a kislány is vérzik.

A férfi a bíróságon azt mondta, sosem volt drogos, a rokonsága fogott össze ellene, valamit kevertek a kávéjába. Édesanyja ezt tagadta. Azt mondta, a fia kijött a szobából a karján a gyerekkel, és csupa vér volt. Ekkor azt hitték, a gyermeknek nincs baja. Csak pelenkacserekor látták meg rajta a sebeket. Az orvos csak leragasztotta a sebeket, és hazaküldte őket, de a baba vért hányt, ekkor derült ki, hogy komolyak a szúrások. Két hónap alatt gyógyult fel a kicsi a klinikán.

A 31 éves vádlott már ült négy évet, csoportos rablás miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik