Belföld

Betemette a válogatott az árkokat, mindenki egyetért Orbánnal

Büszkék a pártvezérek.

Orbán Viktor élőben nézte végig Toulouse-ban, ahogy a magyar csapat kikapott a belgáktól 4-0-ra. A vereség ellenére a pártelnök-miniszterelnök köszönetet mondott.

Szép volt fiúk, mindent köszönünk!

Orbán Viktorral ezúttal legkeményebb bírálói sem vitatkoztak. Idézetek.

Véget ért a magyar álom, ez a belga csapat nagyon erősnek bizonyult. De szomorkodni nincs okunk. A világ legnépszerűbb játékának európai seregszemléjén nagyszerű sikert értünk el. Köszönet a felemelő pillanatokért a csapat minden tagjának, Dárdai Pálnak, Bernd Storcknak és az Európa-bajnok szurkolótáborunknak! (Vona Gábor, Jobbik) 

Szép volt fiúk, és köszönjük, hogy az elmúlt két hétben szurkolhattunk nektek! (Molnár Gyula, MSZP)

Fantasztikus napokat okoztatok. Köszönjük. Legyetek büszkék magatokra, mi büszkék vagyunk rátok:) (Gyurcsány Ferenc, DK)

Csodálatos két hét volt, büszkék vagyunk rátok! Hajrá, magyarok! (Szél Bernadett, LMP)

A 8 éves kisfiam sír. Ő hihetetlenül szerencsés, nem tudja, milyen több mint 40 évet várni arra az érzésre, amit ezek a fiúk szereztek nekünk az elmúlt hetekben. Köszönjük, srácok, köszönjük, Bernd Storck, köszönjük Dárdai Pál! Rettenetesen hálásak vagyunk, és szeretünk titeket, nemcsak a foci miatt, hanem mert összehoztatok minket erre a pár hétre! <3 És ahogy Gergő fiamnak mondom most: találkozunk a vébén! (Szabó Tímea, PM)

Végre van csapatunk, végre van miért szurkolni! Köszönjük nektek, fiúk! Csak így tovább!!! (Fodor Gábor, Liberálisok)

Szép volt fiúk! Sosem feledjük ezeket a heteket. (Szigetvári Viktor, Együtt

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik