Szolnok, 2016. június 22.
Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselõ hallgatót a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Belföld

Ha ettől nem vesz ön is szürke mackónadrágot, akkor semmitől

24.hu
24.hu

2016. 06. 22. 14:18

Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat hallgatókat a Szolnoki Főiskolán szerdán.

Az intézményben a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így többen is, mivel a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja.

Így hangolnak a Portugália elleni szerda esti magyar meccsre.

Szolnok, 2016. június 22.
Eszesné Kovács Krisztina ügyviteli fõmunkatárs (b) kávét visz a mackónadrágban vizsgáztatni készülõ Túróczi Imre rektornak (j) a Szolnoki Fõiskola fõépületében, Szolnokon 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
Hallgatók mackónadrágban beszélgetnek a vizsga után a Szolnoki Fõiskola fõépülete elõtt a Tiszaligetben, Szolnokon 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat szintén ilyen nadrágot viselõ hallgatókat a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
Hallgatók mackónadrágban tételt húznak Túróczi Imre rektor (j) kezébõl, aki szintén ilyen nadrágot visel a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
Túróczi Imre rektor (j) mackónadrágban átnézi a vizsgatételeket a Szolnoki Fõiskola rektori titkárságán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
Szolnok, 2016. június 22.
A mackónadrágban vizsgáztatni készülõ Túróczi Imre rektor e-mailjeit olvassa irodájában, a Szolnoki Fõiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítõnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János
Fotó: MTI
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Brüsszel, 2013. március 14.
Martin Schulz, az Európai Parlament német elnöke (b) és Angela Merkel német kancellár beszélget az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozójának első napján Brüsszelben 2013. március 14-én. (MTI/EPA/Olivier Hoslet)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.