Belföld

3 gyanúsított, 26 bűncselekmény – videóval

Szegeden fogtak el két férfit, akik több lopás elkövetésével gyanúsíthatóak. Harmadik társuk már előzetesben van.

Szegeden, egy lakókocsiban rejtőzködött két férfi, akiket a Békéscsabai Rendőrkapitányság körözött. A 35 éves medgyesbodzási Sz. Krisztián, a 38 éves a békéscsabai T. Ferenc a 33 éves kamuti R. Szabolccsal 2015 novembere és 2016 májusa között 26 betöréses lopást követhetett el – írja a police.hu

R. Szabolcsot idén május 3-án fogták el, ő már előzetes letartóztatásban van. A házkutatásnál nála három teherautónyi lopott holmit (háztartási gépeket, szerszámokat, építőanyagokat, műszaki cikkeket, bútorokat, ékszereket) foglaltak le.

Sz. Krisztiánt és T. Ferencet kedden fogták el. Ők, miután a rendőrség kiadta a körözésüket, egy Szeged külterületén lévő szántóföldön álló lakókocsiba költöztek be. A terület tulajdonosa egy szegedi férfi, akinél békéscsabai betörésekből származó háztartási gépeket találtak, ezért az ő büntetőjogi felelősségét is vizsgálják.

A háromtagú társaság tagjai a gyanú szerint Békéscsaba mellett Orosházán törtek be házakba, melléképületekbe, garázsokba és egy kétsopronyi tanyából is loptak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindhárom férfit lopással gyanúsítja és kezdeményezi a jelenleg őrizetben lévő Sz. Krisztián és T. Ferenc előzetes letartóztatását is.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik