Belföld

Horrorszülők Táborfalván – A gyerekek előtt szexeltek, egyiküket meg is erőszakolta az apa

A kiskorúak szörnyű körülmények között éltek, koszosak, mocskosak és tetvesek is voltak, gyakran megbetegedtek.

Kétrendbeli szexuális erőszak bűntette és háromrendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntette – ebben talált bűnösnek a Budapest Környéki Törvényszék egy férfit kedden. Tíz év fegyházzal sújtották – halmazati büntetésül – első fokon, de a döntés nem jogerős.

A vádirat szerint a a pár 1997 óta élt együtt, kapcsolatukból három gyermek született. A szülők napi rendszerességgel veszekedtek, ezek a viták gyakran tettlegességig fajultak. Gyermekeikről nem gondoskodtak megfelelően, sem arról, hogy iskolába járjanak, sem arról, hogy rendezett körülmények között éljenek: koszosak, elhanyagoltak és tetvesek is voltak, gyakran megbetegedtek. Utóbbiban közrejátszott, hogy nem voltak évszaknak megfelelő ruháik.

A bíróság tájékoztatása szerint “a szülők a szexuális együttléteiket meztelenül, a három kiskorú előtt folytatták táborfalvai lakhelyükön”. A férfi ráadásul egyik kiskorú gyermekével 2012 októberéig legalább két alkalommal közösült.

A keddi ítélet szerint a vádlott felügyeleti jogát – mindhárom kiskorú gyermekre vonatkozóan – megszüntették- A döntés azért nem emelkedett jogerőre, mert a vádlott és védője is fellebbezést nyújtott be, az ügyészség pedig három nap gondolkodási időt kért.

Azért állt csak az egyik szülő bíróság elé, mert az asszony időközben életét vesztette.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik