Belföld

Felhős, napos idő lesz ma, de a nap győzni fog

felhos-napos(4)(430x286).jpg (Array)
felhos-napos(4)(430x286).jpg (Array)
Kedden elsősorban a Salgótarján-Szeged vonaltól keletre, északkeletre, valamint Vas és Zala megyében alakulhatnak ki záporok, zivatarok, máshol az időnként megnövekvő felhőzet mellett több órára kisüt a nap, csapadéknak kicsi az esélye. Többfelé megélénkül az északnyugati szél. Hajnalban 11-16, délután 22-27 fokra készülhetünk. Frontmentes idő lesz, írja az Időkép.
Szerdán ismét több helyen kialakulhat eső, zápor, zivatar, hosszabb napos időszakok kezdetben keleten, délután inkább nyugaton, délnyugaton lehetnek. Feltámad a nyugati-délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

Csütörtökre élénk, erős déli széllel meleg levegő áramlik fölénk, jelentősen erősödik a nappali felmelegedés, délután 28-33 fokot mérhetünk. Sok napsütésre, alapvetően száraz időre van kilátás.

Pénteken északnyugati tájainkra egy gyenge hidegfront hoz kissé hűvösebb levegőt, így ott 25-27, míg délkeleten 32-33 fok várható a legmelegebb órákban. A többfelé szeles időben sok lesz a napsütés, csupán helyenként alakulhat ki zápor, esetleg zivatar.Hétvégére nyáriasan meleg, de kissé változékony idő jöhet.

Az aktuális időjárásért keresd a Kiderül.hu-t, vagy kövesd a Facebookon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik