Belföld

Budapestről stoppolt a kolumbiai lány, elkábították és megerőszakolták

A Budaörsi Járási Ügyészség 2016. május 10-én vádat emelt F. L. és három társa ellen védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, több személy által elkövetett szexuális erőszak és aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt, írja a Bors.

A vádirat szerint a sértett egy kolumbiai állampolgárságú, de Németországban tanuló lány egynapos városnézésre érkezett Budapestre. 2010. április 10-én a Népligettől akart Pozsonyba utazni, de több busz aznap már nem indult, ezért stoppal próbálkozott.

A vádirat szerint négyen vették fel őt és ötven eurót kértek a pozsonyi útért. De helyette Érdre mentek, ahol „furcsa” kávét akartak megitatni vele, ám ő ellenállt, a kocsiból kiszállva segítséget próbált kérni.

A vádlottak visszatették az autóba és altató-kábító hatású italt itattak vele, amitől elkábult. Érd külterületén levetkőztették, az egyik férfi a kocsiban közösült a lánnyal, miközben a többiek a mellét fogdosták. Az aktus közben a nő magához tért, próbált segítséget kérni, de az egyik vádlott azt mondta neki, hogy csak akkor adják vissza a telefonját, ha őt orálisan kielégíti.

A lány ellenkezett először, de a férfi testi erejét kihasználva a megijedt egyetemista teljesítette a kérését. Ezt követően egy másik férfi a lányt az autótól elvitte, térdre kényszerítette és őt is kielégítette.

Végül visszavitték a lányt Budapestre és a XI. kerületben magára hagyták.

Az ügyészség a vádlottakkal szemben fegyházbüntetés, valamint közügyektől eltiltás büntetés kiszabását indítványozta.

A négy vádlott 2015 májusától van előzetes letartóztatásban, melyet a bíróság az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatá­nak kihirdetéséig fenntartott. A bulvárlap szerint a halmazati szabályokra figyelemmel 15 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik