sándor mária (Array)
Belföld

Visszaszólt a tiszti főorvosnak Sándor Mária

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 06. 07. 10:22

A fekete ruhás nővér nagyon kiakadt.

Nekiment az új országos tiszti főorvos Sándor Máriának, akiről azt mondta, káros az, ahogy az érdekvédelmet értelmezi. Rossz üzenet azt sugallni, hogy a gyógyítás csak munka és nem hivatás. A fekete ruhás nővér a Klubrádióban erre úgy reagált, hogy Szentes Tamás számára nem hiteles ember.

Mint mondta: nagyon kiakadt. Úgy fogalmazott, jó lenne, ha most már visszavennének magukból (az egészségügyi vezetők) és a dolgukat végeznék. Szerinte az egészségügyi vezetőknek az problémája, hogy nem adta fel azt a harcot, amit elindított. Szerinte a nővérek, ápolók a körülmények miatt nem tudják tisztességgel, becsülettel végezni munkájukat.

Sándor Mária példaként olyan kollégájáról is beszélt, aki 30 éve van a szakmában és a hónap végén már az éhségtől szédeleg és a csapba kapaszkodik, mert nincs pénze a napi betevőjére. Ő arra kíváncsi, Szentes Tamásnak erre mi a válasza.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.