Belföld

Egymillió forintos “vérdíj” a gyilkos fejére

Túronyban ölt meg egy egyedül élő, 80 éves bácsit.

A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, aki 2016. május 14-16. közötti időben Túronyban megölte az ott egyedül lakó 80 éves német állampolgárt, majd a házból különböző értéktárgyakat tulajdonított el és elmenekült a helyszínről. 

Nettó egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki az elkövetővel kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével a tettes azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, “ismereteit az eljárás során ismerteti”.

Szükség esetén a tanú védelméről is gondoskodnak. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen vagy hívja a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-72-504-400-as számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik