Belföld

Kettős tragédia Kiskőrösön – mosógépbe tette az újszülöttet

újszülött (kisbaba, csecsemő, újszülött, )
újszülött (kisbaba, csecsemő, újszülött, )

Mosógépbe rejtve találták meg azt az újszülöttet, akit anyja csütörtök este szült meg kiskőrösi otthonában – írja a Bors. A napilap szerint az asszony összetartó családban élt, lányát rajongásig szerette, életkörülményei sem voltak rosszak. Megtalálták a az elhunyt asszony egyik rokonát. Kiderült, ők sem tudják, hogy a nő kislánynak vagy kisfiúnak adott-e életet és nem is szeretnék megtudni, sokkos állapotban vannak.

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, a mentők értesítették a rendőrséget szerdán késő este – fél 12 kor – hogy egy kiskőrösi házból egy nőt visznek kórházba. A vizsgálatok szerint az asszony néhány órával korábban szülhetett, ám a babát nem találtak a helyszínen. Egyenruhások érkeztek a helyszínre, a pici holttestére a fürdőszobában találtak rá nejlonzacskóba csomagolva.  Az ügyben a – helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosi szakvélemény szerint -emberölés miatt nyomoznak, szakértők bevonásával.

Az anya hiába kapott gyorsan szakszerű ellátást, a szülés utáni komplikációk miatt életét vesztette.  Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárás indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik