Belföld

A közösségi média ereje: meglett a dühös autós, aki balesetet okozott az M0-áson

Hétfőn nyílt levélben kért segítséget Arnó, akinek Facebook-posztját több ezren osztották meg. Arnóék szombaton az M0-s külső sávjában haladtak Csömör és az M3-as között a Megyeri híd irányába, mikor egy mögöttük haladó BOSCH céges Skoda a követési távolságra fittyet hányva egyre közelebb húzódott hozzájuk. A poszt szerint Arnóék a visszapillantóban látták a sofőr arcát, aki valószínűleg azt sérelmezte, hogy előtte csak 110-zel haladnak. Az elborult agyú autós úgy döntött, hogy megelőzi őket, a manőver után pedig nyomott egy satuféket, így vészfékezésre és a kormány félrehúzására kényszerítve Arnóékat, akik megpördülve a szalagkorlátnak csapódtak. A skodás nyilvánvalóan látta a balesetet, mégis továbbhajtott. Arnó feljelentést tett, de posztjában arról írt, hogy azt akár visszavonni is hajlandó, ha megtudja, mégis mi játszódott le a másik autós fejében.

A lelkiismereted megnyugtatása érdekében ajánlanék neked valamit: jelentkezz nálam! Ha tényleg akkora király vagy, mint amekkorának hiszed magadat, keress fel, üljünk le és beszéljük meg a dolgot normálisan. Csak szeretnék a szemedbe nézni és megkérdezni, hogy miért tetted ezt? Ígérem, ha nem leszel beszari, akkor még a feljelentést is visszavonom

– írta. Az Index megkereste a Bosch kommunikációs igazgatóját, aki a portálnak elmondta: megtalálták az autó vezetőjét, aki még a baleset napján felkereste az illetékes rendőrséget és a másik gépkocsi vezetőjénél is jelentkezett. Munkáltatóként azonban megvárják a hivatalos vizsgálat lezárását.

Arnó néhány órája így posztolt a fejleményekről:

Az M0-ás (sic!) autóúton történt baleset margójára! Ebből is látszik, hogy hatalmas a közösségi média ereje és egy célzott írás hamarabb eljut a címzetthez, mint gondolnánk: jelentkezett a Skoda vezetője. A levelet csaknem 10 óra alatt több mint 6 ezren osztottátok meg, így feltételezem, hogy több tízezer emberhez jutott el a híre. Célom nem a bosszú, hanem az ügy korrekt rendezése, és tényleg szeretnék választ kapni kérdéseimre.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik