Belföld

Nyílt levelet írtak egy sofőrnek, aki balesetet okozott és elhajtott

Nyílt levelet írt egy férfi facebook-on egy Skoda Octavia vezetőjének, mert szerinte ő a hibás azért, hogy autóbalesetet szenvedett.

A beszámoló szerint az eset Csömör és M3 között a 69-70-es kilométer magasságában történt, amikor a sofőr a külső sávban haladt és megjelent mögötte egy céges Skoda. Az Octavia sofőrje sérelmezte, hogy az óránkénti 110 kilométeres sebességük ellenére, nem húzódnak le előle a gyorsító sávba. Ennek hangot is adott, kézmozdulatokkal jelezte, nem tetszik neki az, hogy előzéshez sávot kellene váltania. Aztán

mégis úgy döntöttél, hogy – a kötelező sebességet túllépve – leelőzöl minket. Nem tudom mi játszódhatott le az agyadban – ha van neked olyan egyáltalán – de ami ezután történt, örökké megfejthetetlen marad számomra. Előzés után, elénk bevágva hirtelen satufékeztél engem is vészfékezésre, és az ütközés elkerülése érdekében, reflexszerűen a kormány elrántására kényszerítettél. Miután újra gázt adtál, még biztos láttad a tükörben, ahogy megpördülünk és a szalagkorlátnak csapódunk.

írja az áldozat bejegyzésében.

Szerinte csak a Jóistennek köszönhető, hogy nem történt semmi baj. Azt írta, a rendőrségen feljelentést tett, és a Skoda sofőrjének azt is felajánlotta, ha “akkora király”, álljon elé és beszéljék meg a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik