Belföld

Bánki Erik addig ekézte a Jobbikot, amíg beperelték őt

Bánki Erik (Array)
Bánki Erik (Array)

A Jobbik szégyenteljesnek tartja, hogy “a Fidesz korrupt politikusai” nem mernek az érintettek szemébe nézni, bátorságuk csak a sajtón keresztül történő üzengetésekig terjed. Az ellenzéki párt a fideszes Bánki Erik hétfői sajtótájékoztatójára reagálva jelezte, az ott elhangzott rágalmak miatt jogi úton vesznek elégtételt, írja az MTI.

Korábban Bánki Erik arról beszélt, hogy a Fidesz szerint az ellenzék tele van offshore ügyekkel, és éppen azok kezdeményeztek parlamenti vitanapot erről a jelenségről, akikről hétről hétre derülnek ki újabb információk. A parlament gazdasági bizottságának fideszes elnöke azt mondta,

lebukott már az MSZP, a DK, a Jobbik, és most kiderült, hogy az Együtt körül is újabb offshore-botrány van, hiszen az Együtt egyik legnagyobb támogatója éppen panamai bejegyzett székhellyel rendelkezik.

A Jobbik közleményében azt írta: az offshore-ozó Horváth Zsolt, Kerényi János és Andy Vajna pártjának szóvivője saját sajtótájékoztatójáról menekült el mikor az egyik megrágalmazott szembesíteni kívánta őt hazugságaival.

Hétfőn Bánki Erik még tovább ment, már egyenesen “pénzek parkoltatásával és Magyarországra  irányításával” rágalmazta meg a Jobbikot.

A jobbik közölte a bíróságról Bánki Eriknek nem lesz olyan könnyű elmenekülnie, mint a múlt héten Halász Jánosnak.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik