Belföld

Balesetet okozott, autósok sérültek meg miatta, de elhajtott – Fotóval

Balesetet okozott, majd elhajtott egy autós a 8136-os számú úton. Mindez még múlt szerdán történt, a rendőrség hétfőn tette közzé felhívását. Eszerint Győr felől Bőny irányába közlekedett egy ezüst, vagy szürke színű, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú kocsi, amelynek sofőrje a Bőny-szőlőhegyi kereszteződésnél – Szőlőhegy felé – balra kanyarodott nagy ívben, tette ezt úgy, hogy nem adott elsőbbséget a neki szemből érkező autónak. A vétlen autós – hogy elkerülje az ütközést – hirtelen balra kormányzott és frontálisan karambolozott egy szabályosan arra közlekedő Fiattal.

A balesetet okozó autós megállás nélkül elhajtott Bőny-Szőlőhegy felé.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a Renault vezetője könnyű, a Fiat sofőrje pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

bőnyi cserbenhagyóFotó: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki keresett járművel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik