Belföld

Szakértő: Magyarország az állatpornó fellegvára

A Bors szerdán számolt be róla, hogy egy nyilvános fórumon saját kutyájukat kínálják fel emberek beteges vágyak kiélésére. Mint írták, a kérdéses honlap – amelyre egy nap alatt két-háromezren is kattintanak – kifejezetten a deviáns, perverz szexuális szokású felhasználóknak ad felületet.

A bulvárlap most megkereste a neve elhallgatását kérő tulajdonost, aki úgy fogalmazott, ez a századik weboldala, nem is tudja, mi van pontosan rajta. A 2007-es alapítású cég szexuális segéd­eszközök forgalmazásával is foglalkozik, tavalyi árbevétele több mint 162 millió forint volt.

Szilágyi István, a Fehérkereszt Állatvédő Liga elnöke a Bors megkeresésére elmondta, ezek nagyon jól fizetett üzletek, az állatpornóban hatalmas üzlet van.

Magyarország, ha burkoltan is, de egyik fellegvára ennek a tevékenységnek

– magyarázta Szilágyi, majd megjegyezte, az állattal való fajtalankodás a pedofília előszobája, úgy is kellene kezelni.

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus elárulta, szinte teljes vakfolt a pszichológiában, hogyan alakul ki olyan személyiség, aki az álla­tokhoz kezd vonzódni.

Kultúránként eltérő, hogyan tekintenek rá. Más eset, ha egy férfi nem jut nőhöz és más az, ha a nő mellett éli ki ilyen vágyait.

A szakember hozzáfűzte, szerencsére nem volt hasonló páciense, de számos esetről hallott már. Egy halász a Balatonnál például egy kifogott ponttyal elégítette ki magát, egy Csongrád megyei fiatal pedig macskáival közösült pár éve.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik