Belföld

Egy napja nem találják a 13 éves budapesti lányt

Az eltűnt lány 155 centiméter magas, vékony testalkatú, körülbelül 40 kilogramm súlyú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást indított Pere Noémi Laura eltűnésének ügyében – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves lány 2016. május 25-én 16 óra és 17 óra között VII. kerületi otthonából távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt lány 155 centiméter magas, vékony testalkatú, körülbelül 40 kilogramm súlyú, haja sötétbarna színű, hátközépig ér, amit általában kiengedve hord.

Eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit, fehér és szürke színű csíkos hosszú ujjú felsőt, magasított derekú, világoskék színű farmert, fehér színű – rózsaszín csíkokkal az oldalán és a talprészén – Nike márkajelzésű edzőcipőt viselt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-461-8100 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik