Belföld

Ki akarták rabolni Józsefvárosban, életveszélyesen megsérült a fülöp-szigeteki férfi

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Józsefvárosban két külföldi férfi értékeit próbálta meg elrabolni. A dulakodás közben az egyik sértett életveszélyesen megsérült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat B. Imre 32 éves ecsédi lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett, valamint rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – számolt be a police.hu rendőrségi honlap.

A férfi május 10-én 2 óra körül egy Bethlen Gábor utcai fedett teraszon két fülöp-szigeteki férfit próbált meg kirabolni. Egy mellettük lévő táskát felkapott és elfutott. Az egyik sértett utána futott és megpróbálta visszaszerezni a táskáját, azonban dulakodni kezdtek, és közben a földre esett, életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

B. Imrét a zuglói rendőrök május 20-án 16 óra 10 perckor a Budapest XIV., Pillangó utcában fogták el. Az életvédelmi nyomozók a férfit előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, egyúttal – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik