Belföld

Baj lehet a Túró Rudikkal, visszahívják őket

túró rudi (túró rudi, )
túró rudi (túró rudi, )

“A FrieslandCampina Hungária Zrt. a minőségellenőrzés során feltárt minőségi kockázat miatt 02. 06. (nap, hónap) fogyaszthatósági idejű Pöttyös Túró Rudi natúr, kakaós étbevonattal, 6×30 gramm multipack termékeket hív vissza a fogyasztóktól”, írják közleményükben, ami többek között a Népszabadságban és a Magyar Nemzetben is megjelent pénteken.

A gyártó szerint alacsony valószínűséggel fordulhat elő, hogy „az érintett termékek nagyon kicsi része ebből a gyártási tételből fémszerű darabokat tartalmazhat.”

Az érintett termékek a közlemény szerint már nem találhatóak a boltok polcain, de aki mégis vásárolt ezekből, azokat arra kérik, vigyék vissza az üzletbe. A boltban díjmentesen kicserélik ezeket, vagy visszaadják a vásárlási összeget.

(Cikkünk egy korábbi verziójában még úgy írtuk a címben, hogy baj lehet, azonban mivel nem találtak olyan terméket, amelyet érintett volna a jelzett kockázat, csupán elővigyázatosságból került sor a visszahívásra. Ettől függetlenül baj még lehet, most nincs. Az érintettektől, köztük az apró, fémszerű darabokkal ellátott Túró Rudiktól, valamint az apró, fémszerű darabokkal el nem látott Túró Rudiktól elnézést kérünk.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik