Belföld

Gyilkossággal gyanúsítják az éhen halt gyöngyösi kislány szüleit – Videón, ahogy elviszik őket

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a Gyöngyösön éhen halt kislány szüleit – erősítette meg a rendőrség. Az ügyben eddig ismeretlen tettes ellen nyomoztak gondatlanságból elkövetett emberölés miatt, ám csütörtök délutáni tájékoztatásukból kiderül: a párt emberöléssel gyanúsították meg.

Részleteket egyelőre nem közöltek, csak annyit, hogy “az eljárásban kirendelt elsődleges orvosszakértői vélemény alapján felmerült a szülők büntetőjogi felelőssége”. A szülőket csütörtökön, a reggeli órákban állították elő. A párt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Mint ismert, a másfél éves kislány holttestére múlt csütörtökön bukkantak rá egy gyöngyösi házban. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított nyomozást– akkor még – ismeretlen tettes ellen. Az Országos Mentőszolgálat megyei szóvivője korábban elmondta, adataik szerint legutóbb tavaly novemberben látta orvos a lányt. Akkor hét kilogramm volt, fél évvel később, halála napján csak 3,5 kilogrammot nyomott.

Olvasói sztorik