Belföld

Félmilliót fizetne a rendőrség a pápai erőszakolóért

Továbbra is keresik a nyomozók a pápai erőszakolót. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán közölte: nyomravezetői díjat tűztek ki, félmillió forintot fizetnének annak, aki segít azonosítani a támadót.

Ahogy arról április végén beszámoltunk, az ismeretlen férfit külön nyomozócsoport keresi. A bűncselekményről amelyet elkövetett, továbbra is csak annyit tudni, hogy a tettes április 22-én, reggel 7 óra 50 perc és 8 óra 30 perc között követettel el szexuális erőszakot Pápán, az Erzsébet ligetben. A támadó körülbelül  28-30 év körüli és 170-175 centiméter magas lehet, kissé kövérkés, pocakos, két első metszőfoga szabálytalan, ferde állású. Feje kerek, világosbarna haja elől jól láthatóan kopaszodó kétoldalt a halántékok irányába. Szürke nadrágot, valamint szürkés színű kabátot, fekete bakancsot és fekete hátizsákot viselt.

Grafika is készült róla, ezt a rendőrség már hetekkel ezelőtt közzétette:

pápai erőszakoló

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a mellékelt képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 88/428-022-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy  írásban a veszpremmrfk@veszprem.police.hu. email címen.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik