Belföld

Eltűnt egy 80 éves asszony Gyulán

Eltűnt egy 80 éves asszony Gyulán. Szappanos Sándorné kedd délelőtt 10 óra körül indult el otthonából – a Vasvári utcából – és azóta nem ment haza.

Zöld színű átmeneti kabátot és vajszínű kockás szoknyát viselt, illetve barna zárt cipő, valamint bordó kötött sapka volt rajta. Egy 28-as méretű, régi típusú, középbarna színű, kopott, női vázas kerékpárral ment el, amelynek sárvédői fehér színűek és az első kerekénél lévő névtáblán rajta van a vezetékneve. A körülbelül 150 centiméter magas, szemüveges asszony soványabb, mint az alábbi képen.

szappanos sándorné

A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki eltűnése óta bárhol látta az idős nőt, esetleg tudja, hol tartózkodik vagy a kerékpárját megtalálta, értesítse a rendőrséget. A 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számán, ahol név nélkül is lehet bejelentést tenni, a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A Gyulai Rendőrkapitányságon személyesen (Gyula, Béke sugárút 51.) és telefonon (66/ 361-644) is lehet bejelentést tenni.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik