Belföld

Egymást érik a balesetek – egy ember meghalt, többen megsérültek

Egy 32 éves nő vesztette életét.
Egymást érik a balesetek az ország útjain hétfő délután. Sárrétudvariban egy autó – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról és árokba csapódott, egy 32 éves nő a helyszínen életét vesztette.

Az M7-es autópályán – Martonvásár térségében, a Letenye felé vezető oldal 29-es kilométerénél – több baleset is történt.  Az egyik helyszínen egy kamion és egy mikrobusz ráfutásos balesetet szenvedett, a másik helyszínen pedig szalagkorlátnak csapódott egy kocsi. Mindkét balesetnél jelentős mennyiségű törmelék került az útburkolatra. A műszaki mentési és helyszínelési munkálatok ideje alatt egy sávon halad a forgalom a sztráda érintett szakaszán, ezért torlódásra kell számítani.

Ugyancsak ezen a sztrádán,  a balatonendrédi szakaszon átszakította a szalagkorlátot, majd az útpálya melletti töltésen állt meg egy autó. Egy ember utazott az autóban, őt a mentők kórházba szállítják. A műszaki mentést a siófoki hivatásos tűzoltók végzik, a munkálatok és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.

Pécelen, a Rét utcában egy kamion villanyoszlopot döntött. Nem esett baja senkinek, a kidőlt oszlop viszont akadályozza a forgalmat, ezért a Rét utcában félpályás útlezárásra kell számítani. A fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre.

A 77-es főúton, Tapolcán kisteherautóval ütközött egy autó Nemesvámos térségében, a 3-as kilométernél. A járművek vezetőit a mentők vizsgálják a helyszínen. A kiérkező veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisteherautót valamint megszüntetik a forgalmi akadályt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik