Belföld

Holttestek Újpesten – Mindkét áldozattal lövés végzett

Mindkét áldozattal lövés végzett szerdán Újpesten, a Szabolcska Mihály utcában. Úgy tudjuk, továbbra is azt valószínűsítik, hogy a férfi ölte meg a nőt, majd véget vetett saját életének is egy vadászfegyverrel, amelyet információnk szerint engedéllyel tartottak.

Ahogy arról szerdán elsőként beszámoltunk: az áldozatokra szerda este talált rá a férfi felesége az újpesti családi házban, majd értesítette a rendőröket. Mindketten az ágyban feküdtek, órák óta halottak lehettek már.

A Bors csütörtökön arról írt, hogy az asszony sokkos állapotban hívta az egyenruhásokat. A lap szerint az ágyban holtan talált, meglehetősen ápolatlan nőt ő nem ismerte. Meg nem erősített információink szerint a mozgáskorlátozott férfi évtizedek óta élt az újpesti házban párjával. Három hónapja volt egy infarktusa, akkor felesége megmentette az életét azzal, hogy villámgyorsan kihívta a mentőket.

A rendőrség szerda este megkeresésünkre annyit közölt, hogy bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. április 27-én 19 óra körüli időben, hogy Budapest IV., Szabolcska Mihály utcában lévő házban egy férfi és egy női holttestet találtak. A rendőrség megkezdte a helyszínelést és adatgyűjtést.

Csütörtökön ismét az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatához fordultunk, hogy megtudjuk, mi történt a IV. kerületi házban, de további információt nem közöltek, csupán annyit, hogy szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik